Divas Night: Fifi & Friends / petak / 26. septembar / 22h / Nedelja ponosa 2014

 

Mikser House se pridružuje obeležavanju nedelje ponosa koja je zakazana za period od 22. do 28. septembra. Celokupni događaj obuhvata niz kulturnih dešavanja, debata, konferenciju, kao i Prajd forum.

U petak, 26. septembra, u Mikser House-u, održaće se celovečernji program pod nazivom "Divas Night" na kome će nastupiti zvezda X faktora Fifi, sa prijateljima - javnim ličnostima koje godinama podržavaju Prajd i LGBT zajednicu u Srbiji.

Fifi je jedna od retkih LGBT osoba u regionu koja je "coming out" napravila pred milionskim auditorijumom i zbog svoje iskrenosti ali i neospornog talenta stekla brojne simpatije.

Beograd Prajd u okviru programa DIVAS NIGHT 2014 u Mikser House-u želi da zahvali Fifi na hrabrosti da bude ono što jeste i energiji da svojim glasom i razumevanjem podiže nivo tolerancije prema trans zajednici koja često ostaje nevidljiva.

Pored muzičkog programa,biće, prvi put, dodeljena nagrada simboličnog naziva "Zajednica za zajednicu", koju će Beograd Prajd dodeljivati pojedincima i pojedinkama koji/e daju doprinos razvoju LGBT zajednice u Srbiji.

Location