Join GayCities, the fun way to discover the world
See where your friends and people like you are going and what they say about places and events worldwide.


Shh. We haven't launched this city yet, do you want to be our Belgrade editor? contact us
« See All Belgrade Events
Divas Night: Fifi & Friends / petak / 26. septembar / 22h / Nedelja ponosa 2014
Friday Sep 26, 2014 10:00pm in Belgrade
Mikser House se pridružuje obeležavanju nedelje ponosa koja je zakazana za period od 22. do 28. septembra. Celokupni događaj obuhvata niz kulturnih dešavanja, debata, konferenciju, kao i Prajd forum.

U petak, 26. septembra, u Mikser House-u, održaće se celovečernji program pod nazivom "Divas Night" na kome će nastupiti zvezda X faktora Fifi, sa prijateljima - javnim ličnostima koje godinama podržavaju Prajd i LGBT zajednicu u Srbiji.

Fifi je jedna od retkih LGBT osoba u regionu koja je "coming out" napravila pred milionskim auditorijumom i zbog svoje iskrenosti ali i neospornog talenta stekla brojne simpatije.

Beograd Prajd u okviru programa DIVAS NIGHT 2014 u Mikser House-u želi da zahvali Fifi na hrabrosti da bude ono što jeste i energiji da svojim glasom i razumevanjem podiže nivo tolerancije prema trans zajednici koja često ostaje nevidljiva.

Pored muzičkog programa,biće, prvi put, dodeljena nagrada simboličnog naziva "Zajednica za zajednicu", koju će Beograd Prajd dodeljivati pojedincima i pojedinkama koji/e daju doprinos razvoju LGBT zajednice u Srbiji.

plus minus toggle

Mikser Beograd
Karadjordjeva 46
Belgrade 11000

Event on Facebook